Koncerter for de allermindste

Små ører behøver ikke musikalsk barnemad!

Rokkende og rullende, lyttende og lullende, kravlende og savlende, dansende og drømmende, medvirker de helt små verdensborgere i en spil-levende koncert, der præsenterer forskellige musikgenrer – fra vuggende Samba over boblende Bebop til lullende blød Bossa og de melodier der opstår helt spontant undervejs … hvis ellers guitaren vil vågne.

Koncerten er for de 0-3 årige og varer ca 40 min. Læs om Sille og Palles Babykoncert  her

Pressefoto-web


Om Sille & Palle:

Sille Grønberg og Palle Windfeldt har dannet par i 25 år og er 2 af landets mest rutinerede musikere ud i koncerter og CD´er for børn med ca 130 koncerter årligt i ind- og udland. Parret var bl.a. en del af børnejazzorkestret Djanzz og står bag musikken til Ramasjang-programmet “Rosa fra Rouladegade”.
De har desuden udviklet en klassisk børnekoncert i samarbejde med Operaen.

For PR-foto, pressemeddelelser og plakat mm klik her

Se koncertplan her og se efter Sille og Palles Babykoncert.

NYHED:  1 juli ´15 udkom vores seneste CD “HEY BABY”. På CD´en præsenteres 11 forskellige musikgenrer for de yngste verdensborgere – fra vuggende Samba over boblende Bebop til lullende blød Bossa – Alt sunget på volapyk – et universalsprog som alle og ingen forstår.

De fleste numre er nykomponerede og enkelte af dem er klassikere af Duke Ellington, Bela Bartok og Antonio Carlos Jobim. Som en festlig finale afsluttes CD ́en, som en hyldest til mangfoldighed og fællesskab, med den verdenskendte melodi “Mester Jacob”, der synges i kanon på 5 forskellige sprog. Læs mere om CD´en her.

 

HeyBaby_digipack_Thrifty.indd

 

Her er et udsnit af de andre CD´er vi har udgivet for børn. Køb dem i vores webshop

djanzz-CDerCD-udsnit-Bolden

Human Music // Strandgade 42, 2. 1401 KBH K // Tlf: Sille: 41 16 10 60 / Palle: 23 34 16 64 // Mail: sille@humanmusic.dk // CVR: 34382921