salmeswing

Pressefoto-web

Foto: Molly Grønberg  Tryk på foto for at få det i høj opløsning

I 2011 udgav Sille Grønberg og Palle Windfeldt i samarbejde med forlaget Bolden en CD med salmer for børn, der ledsagede den gennem-illustrerede “Børnesalmebogen”. Siden udgivelsen har Sille og Palle haft travlt med at spille koncerter for børn i landets kirker.

Når Sille og Palle holder Salmeswing-koncert, må der gerne både klappes, synges og danses i midtergangen.
Kom og syng med på de mest elskede salmer og klassikere fra den danske børnesangskat, når Sille og Palle spiller musik til hjertet, til sanserne og til dansebenene.

Koncerten kan stå alene eller indgå i barnedåb, dåbs-jubilæer eller børnegudstjenester i samarbejde med kirken og meget gerne med medvirken af kirkens eget børnekor. Den kan også laves som afslutning af babysalmesang-forløb eller som julekoncert for familier eller den lokale daginstitution.
Vi spiller desuden skolekoncerter i samarbejde med folkekirkens skoletjenester og som noget nyt – koncerter for minikonfirmander.

Om Sille & Palle:
Sille Grønberg og Palle Windfeldt har dannet par i 25 år og er 2 af landets mest rutinerede musikere ud i koncerter og CD´er for børn med ca 130 koncerter årligt i ind- og udland. Parret var bl.a. en del af børnejazzorkestret Djanzz og står bag musikken til Ramasjang-programmet “Rosa fra Rouladegade”. De har desuden udviklet en klassisk børnekoncert i samarbejde med Operaen.

“De to musikere skulle ikke bruge mange minutter før, de var på bølgelængde med børnene, som de inddrog i koncerten, Humøret var højt, der blev danset, sunget og “rytmet” i det smukke kirkerum, så det var en lyst.”
Læs resten af Menighedsrådsbladets begejstrede anmeldelse af Salmeswingkoncert her

“Hele Bække kirke swingede og børnene fandt snart sammen i midtergangen hvor de dansede, klappede og sang med!”
Læs resten af  Jyske Veskystens anmeldelse af dåbsgudstjeneste med Salmeswing i juni ´12 her

Læs flere anmeldelser af Salmeswing her

Hent pressemeddelelse, foto, plakat og andet til PR her

itunes-ikon Køb de 14 salmer på iTunes eller i vores webshop


Se koncertplan her og se efter SILLE OG PALLES SALMESWING!

Human Music // Strandgade 42, 2. 1401 KBH K // Tlf: Sille: 41 16 10 60 / Palle: 23 34 16 64 // Mail: sille@humanmusic.dk // CVR: 34382921