Jazzspinnerz-m-tekst

Tryk på fotoet.  Så kommer der et PR foto i høj kvalitet, som du kan arkivere. (Foto: Molly Grønberg)

Når Jazzspinnerz går på scenen, puster musikken liv i 2 ubesjælede kroppe, som vågner og tager os med på en hvirvlende musikalsk og følelsesmæssig karruseltur, hvor boblende legesyge bebobtoner møder streetdance – svedig samba spiller op til modern dance, og breakdance danses til blød bossa.

Med 2 mandlige dansere fra det prisbelønnede dansekompagni Uppercut Danseteater og “Sille & Palle” – 2 af landets mest erfarne musikere indenfor koncerter for børn, er der lagt op til et brag af en koncert i bevægelse, hvor publikum selv er med til festen!

Op på tæerne og kridt danseskoene!
Dansekoncerten er lavet i samarbejde med Det Kongelige Teater.

MEDVIRKENDE:
SILLE GRØNBERG & PALLE WINDFELDT er to af landets mest rutinerede musikere i koncerter for børn med flere tusind koncerter bag sig. Parret spillede blandt andet med i børnejazzorkestret Djanzz og de er komponisterne bag musikken til det populære børneprogram “Rosa fra Rouladegade”. De har turneret i Frankrig, Belgien, Estland, Shanghai og i Den Forbudte Bys koncertsal i Beijing. Sille har desuden udgivet CD i eget navn og Palle er medstifter, komponist og guitarist i Tango Orkestret. Begge musikere har et hav af CD’er og koncerter bag sig.

MARK PHILIP er danser, koreograf og kunstnerisk leder af dansekompagniet UPPERCUT. Han startede med at danse capoeira og det førte ham videre til en lang breakdance karriere. I dag er hans stilart influeret af modern dance med en virtuos blanding af akrobatik og teatralsk udtryk. Mark blev i 2015 Reumert-nomineret som Årets Danser.

LUKAS LARSEN startede som 13 årig med at danse breakdance i Dans i Nordvest og begyndte siden professionelt i kompagniet Uppercut. Han har medvirket i mange forestillinger både for småbørn, unge og voksne og har optrådt både i indland og udland. Lukas har undervist for både Uppercut Danseteater, Dans i Nordvest og Kompagni B. Lukas har et stort teatralsk talent og udvikler til stadighed sin kunnen også indenfor moderne dans.

Human Music // Strandgade 42, 2. 1401 KBH K // Tlf: Sille: 41 16 10 60 / Palle: 23 34 16 64 // Mail: sille@humanmusic.dk // CVR: 34382921