Anmeldelser – De 3 Musikterer

“WOW. Det er den bedste skolekoncert jeg har været til. Måden at inddrage eleverne på, måden at formidle den ellers lidt svære klassiske musik – jeg kan kun sige – WOW. Fra et personligt synspunkt så jeg i dag den klassiske musik udfolde sig på en helt ny måde. Der var en helt fantastisk kommunikation til eleverne og de var meget engagerede under hele koncerten. Vi er alle enige om, at dette er noget af det bedste vi har oplevet mht. skolekoncerter. Bankagerskolen i Horsens feb 2017

“Kære De Tre Musikterer
Min dreng og jeg var på Horsens Kunstmuseum i dag for at se jer optræde. Jeg skriver faktisk bare, fordi jeg ikke fik sagt det efter koncerten, men det var en så dejlig oplevelse! Helt fantastisk. Tiden fløj afsted, det var både underholdende, inddragende og medrivende. Tak.
Venligst Louise Wiborg” 

“DE TRE MUSIKTERES SMARTE TRICKS – Rutinerede musikere vidste præcis hvilke knapper, de skulle trykke på. “Vil I være med til at spille musikken”? Eleverne, der sidder klemt sammen i den lille gymnastiksal svarer med det samme: ”JAAAA”! Og så går De Tre Musikterer i aktion.”
Læs resten af af den begejstrede anmeldelse her

Læs en reportage i Frederiksborg Amtsavis fra den udsolgte koncert i Fredensborg Gl. biograf her

“De tre musikterer havde glimt i øjet og smil på læben – verdens bedste ice-breaker! FEDT orkester at få ud – selvfølgelig suveræne musikalsk men også upåfaldende og god kontakt til børnene.
Især en helt fantastisk og uforglemmelig koncert for 21 elever fra 3. klasse, der fik lov til at spille sammen med Musiktererne – de havde nemlig øvet og øvet og øvet på lilletrommestemmen til Ravels Bolero – det har vi nu en fin lille video af :-) – uh, DET VAR STORT!”
Helene – Frederiksberg Skole – Sorø

“Det var en fantastisk koncert på alle måder. Vi har mange gode oplevelser med LMS – men denne overgår dem alle “Toppen af poppen”:)!”
Lene Rask – Tingstrup skole i Thisted

Både elever og lærere var meget optagede af koncerten. Det var fantastisk at opleve det rum af nærvær, som de tre dygtige musikere fik givet videre til hele publikum. Skønt at opleve symfonimusik på en anderledes og mere nutidig måde – og fedt, at eleverne sagtens kunne genkende musiknumrerne fra undervisningsmaterialet, selvom det blev leveret af tre musikere og ikke et helt orkester.”
Kirsten – Spjald Skole

“Det var tre topprofessionelle og meget motiverede Musikterer, der trådte ind i vores festsal og slog tonen (trommen) an til Ungarsk Dans. Begge koncerterne var præget af en fængende spille-glæde og børnene var ikke sene til at komme Musiktererne til hjælp – “En for alle – alle for én”
Musikerne havde valgt en anderledes og dristig tilgang til eleverne. Eleverne blev nemlig inviteret ind til det at deltage med alt det andet musik også er. Kropsligt nærvær og hænderne havde også en vigtig rolle i musikken til at give den enkelte en periodefornemmelse og fængende rytmik. Dans med ballon svævende i luften på en magisk måde, der passede musikken – eller var det omvendt? Spontan og hurtig lært Bela Bartok sang nåede vi også – og børnene blev samtidigt underholdt og delagtiggjort på fornem vis.”
Henrik – Vejle Midtbyskole

“Fedt at møde klassiske værker i arrangementer, som rammer børnene! De dygtige musikere havde en meget levende og inspirerende udstråling! Alle, både børn og voksne, var fanget fra første sekund. De er rigtig dygtige til at fastholde børnenes opmærksomhed – lade dem “give gas” – og derefter dygtige til at få ro på igen!
Eleverne var meget imponerede over musikernes musikalske evner, og de synes, det hele bare var så sjovt. Nogle fremhæver ballonen, nogle rollerne i Bolero, nogle fantasirejsen med lukkede øjne, så der var bare fantastisk. Tak for oplevelsen!”
Karin, Nords skole, Thisted
“Altid dejligt at få besøg af nogle med så stort musikalsk overskud. Gruppens formidling og evne til at nå eleverne var helt i top, og det med at nå vores elever er ikke noget, der kommer af sig selv… Alle fik en super oplevelse, på den måde de hver især nu kunne. 
Ville ønske, der var penge til en koncert om måneden!”
Jakob Tovborg Jensen, Kildevældsskolen (Specialskole)

Musikerne var meget dygtige og eleverne elskede koncerten.”
Lotte – Hældagerskolen, Vejle

“Eleverne var så meget på og så meget med!
Det var en fest! Skønt at opleve, at børnene i den grad faldt for den for dem ikke så vante genre.”
Lone – Hvidebækskolen

“De 3 musikterer havde en enestående evne til at formidle til eleverne. Eleverne blev indraget hele tiden. Det var fantastisk. De havde eleverne i deres hule hånd og de synes det var en fantastisk koncert. De var fuldstændig med hele koncerten igennem.”
Lone Larsen – Davidsskolen

“Kære Sille, Palle og Mathias. Jeg nåede desværre ikke over til jer i går, så jeg vil lige her fortælle jer, at jeg har oplevet meget stor begejstring for jeres koncert fra både børn og voksne. Jeg har talt med repræsentanter fra alle årgange, som deltog i koncerten og der er kun ros – i massevis –  til jer. Flere lærere konstaterede, at det var den bedste koncert, de havde oplevet. Det gjaldt både musikalsk og jeres evne til at fange eleverne.
Så tusind tak fra Lagoniskolen for en superfin oplevelse!”
Human Music // Strandgade 42, 2. 1401 KBH K // Tlf: Sille: 41 16 10 60 / Palle: 23 34 16 64 // Mail: sille@humanmusic.dk // CVR: 34382921